Drugo obvestilo: Konferenca Javno zdravje in COVID-19, 5. oktober 2022

5. oktober 2022

Drugo obvestilo

Vabilo na drugo znanstveno in strokovno konferenco

Javno zdravje in COVID-19 2022

Vljudno vas vabimo, da se nam pridružite na drugi znanstveni in strokovni konferenci »Javno zdravje in COVID-19 2022«, ki bo potekala v sredo, 5. oktobra 2022, v hotelu Slon v Ljubljani, s pričetkom ob 9. uri.

Konferenca bo potekala v sodelovanju Ministrstva za zdravje in Nacionalnega inštituta za javno zdravje ter izhaja iz projekta »Ukrepi na področju obvladovanja širitve COVID-19 s poudarkom na ranljivih skupinah prebivalstva«.

Na drugi znanstveni in strokovni konferenci bomo nadgradili lanska spoznanja, predstavili rezultate projekta, svoja spoznanja pa bodo delili tudi vabljeni predavatelji.

Prosimo vas, da se na dogodek predhodno prijavite, saj je število mest omejeno. Prijave za udeležbo sprejemamo do vključno srede, 28. septembra 2022, oziroma do zapolnitve prostih mest na spletnem naslovu: https://anketa.nijz.si/a/7b0297b9.

Skladno s Higienskimi priporočili za preprečevanje prenosa in širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-2 za prireditve in dogodke Nacionalnega inštituta za javno zdravje se obiskovalcem svetuje uporabo zaščitnih mask v zaprtih prostorih. Na dogodku bo potekalo fotografiranje.

Postopek za pridobitev točk Zdravniške zbornice Slovenije in Zbornice zdravstvene in babiške nege Slovenije – Zveza strokovnih društev medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Slovenije poteka.

 

Srečanje bo brez kotizacije.

Veselimo se srečanja z vami!

Za dobro javno zdravje
Koronavirus

Spremljanje okužb s SARS-CoV-2 (covid-19)

Podrobno
Preprečevanje poškodb

Nasveti za varno in veselo noč čarovnic

Podrobno
Nalezljive bolezni

Tedensko spremljanje respiratornega sincicijskega virusa (RSV)

Podrobno