Območna enota Nova Gorica

Zahvala vsem, ki skrbijo za naše zdravje

Območna enota Nova Gorica

Zadnje posodobljeno: 11.01.2021
Objavljeno: 11.01.2021

Zahvaljujemo se vsem pedagoškim delavcem za vaša prizadevanja in pozitivno energijo, ki jih delite z otroki in mladostniki. Ob tej priložnosti vas vabimo k pobudi, da se vsi skupaj zahvalimo zdravstvenim delavcem in vsem, ki v trenutnih razmerah skrbijo za naše zdravje in dobro počutje. Vabimo vas, da z učenci/dijaki ustvarjate čestitke, lepe misli, pesmi, risbe, fotografije.

Čestitko z vabilom najdete na naslednji povezavi. 

Naše povabilo Zdravim šolam, da ustvarjajo čestitke, zahvale, lepe misli za vse, ki skrbijo za naše zdravje, je naletelo na velik odziv. Tukaj so zbrane po regijah tiste, ki so prišle na naš naslov, številne pa krasijo zdravstvene domove, bolnišnice in druge ustanove.

Zahvaljujemo se učencem, mentorjem, staršem in vsem drugim za prisrčne in domiselne zahvale in dobre misli. Želimo si, da bi vsem, ki skrbijo za nas, vsaj malo polepšale prihajajoče dni v letu 2021.

Srečno in ostanimo zdravi!


Voščilnice otrok iz zdravstvene regije Nova Gorica objavljamo v spodnjem videu.

 

Učenci OŠ Milojke Štrukelj so v sodelovanju z učenci  OŠ Draga Bajca Vipava pripravili spletno novoletno prireditev za varovance DSO Nova Gorica in DSO Vipava.


Za dobro javno zdravje
Koronavirus

Spremljanje okužb s SARS-CoV-2 (covid-19)

Podrobno
Preprečevanje poškodb

Nasveti za varno in veselo noč čarovnic

Podrobno
Nalezljive bolezni

Tedensko spremljanje respiratornega sincicijskega virusa (RSV)

Podrobno