Območna enota Novo mesto

Vabilo na pogovorni večer “Stiske delovno aktivne populacije”

Območna enota Novo mesto

Obeležitev svetovnega dneva duševnega zdravja vsako leto služi kot priložnost za posameznike in skupnosti, da izboljšajo svoje znanje in ozaveščenost na tem področju ter usmerja k spodbujanju ukrepov, ki izboljšujejo in ščitijo duševno zdravje vseh. Na novomeški enoti Nacionalnega inštituta za javno zdravje smo letos pozornost namenili delovno aktivni populaciji ter stiskam, ki jih doživljajo.

Zadnje posodobljeno: 06.10.2023
Objavljeno: 06.10.2023

Ob tej priložnosti vas skupaj z Založbo Goga vljudno vabimo na pogovorni večer z naslovom Stiske delovno aktivne populacije, ki se bo odvil v torek 10.10. ob 19h v knjigarni Goga na novomeškem Glavnem trgu, možno pa ga bo spremljati tudi v živo preko platforme youtube (kanal Goga), kjer bo posnetek prav tako na voljo za naknaden ogled. Dogodka se lahko udeležite brezplačno in brez predhodne prijave.

V družbi strokovnjakov s področja duševnega zdravja ter dela in zaposlovanja se bomo pogovarjali o raznih stiskah, ki jih doživljamo kot delovno aktivna populacija. Duševno zdravje na delovnem mestu bomo prikazali kot osnovno človekovo pravico ter osvetlili medsebojno povezanost teh pomembnih področij. Pozornost pa bomo namenili tudi iskanju rešitev in predvsem načinov, kako stanje na tem področju izboljšati – tako vsak sam kot tudi skupaj, kot družba. Dogodek je namenjen širši javnosti in vsem, ki jih to področje zanima.

Vabilo SDDZ 2023

Vljudno vabljeni.

Za dobro javno zdravje
Koronavirus

Spremljanje okužb s SARS-CoV-2 (covid-19)

Podrobno
Preprečevanje poškodb

Nasveti za varno in veselo noč čarovnic

Podrobno
Nalezljive bolezni

Tedensko spremljanje respiratornega sincicijskega virusa (RSV)

Podrobno