Območna enota Kranj

Likovni natečaj starejših ob Svetovnem dnevu starejših (1. oktober 2023)

Območna enota Kranj

Starejše osebe od 60 let vabimo, da ustvarijo likovno delo na temo »TUDI STAROST JE LEPA« na A3 formatu na poljubni podlagi in v poljubni tehniki. Prispevke, skupaj s podpisanim soglasjem,  zbiramo do 15.9.2023.

Zadnje posodobljeno: 10.05.2023
Objavljeno: 10.05.2023

Generalna skupščina Združenih narodov je leta 1990 z namenom, da bi povečali ozaveščenost javnosti o priložnostih in izzivih, ki jih predstavlja starajoče se prebivalstvo, določila 1. oktober za mednarodni dan starejših.

Po lanskoletnem izvedenem literarnem natečaju ob Svetovnem dnevu starejših, bi na NIJZ OE Kranj, v sodelovanju z Gorenjskim Glasom, Zvezo kulturnih društev Kranj in Gorenjskimi lekarnami, letos želeli izvesti še likovni natečaj.

Starejše osebe od 60 let vabimo, da ustvarijo likovno delo na A3 formatu brez okvirja, na poljubni podlagi v poljubni tehniki na temo TUDI STAROST JE LEPA.

Avtor naj k poslanemu prispevku priloži podpisano soglasje, najdete tu – Priloga_Soglasje. Dela bodo razstavljena en teden v času med 29.9. in 15.10.2023 v galeriji Zveze kulturnih društev Kranj.

Prispevke zbiramo na naslovu NIJZ OE Kranj, Ria Jagodic, Gosposvetska 12, 4000 Kranj do 15.9.2023, več informacij je na voljo na naslovu ria.jagodic@nijz.si .

Vsi avtorji prispevkov bodo prejeli zahvalo/simbolično nagrado.

Za dobro javno zdravje
Koronavirus

Spremljanje okužb s SARS-CoV-2 (covid-19)

Podrobno
Preprečevanje poškodb

Nasveti za varno in veselo noč čarovnic

Podrobno
Nalezljive bolezni

Tedensko spremljanje respiratornega sincicijskega virusa (RSV)

Podrobno