Območna enota Maribor

Promocija preventivnih presejalnih programov na terenu – 27. in 28. 5. 2022

Območna enota Maribor

V petek in soboto, 27, in 28. 5. 2022, smo izvedli promocijo preventivnih programov na dveh dogodkih.

Zadnje posodobljeno: 01.06.2022
Objavljeno: 01.06.2022

Dan odprtih vrat ZD Ormož

V petek, 27. 5. 2022, smo v okviru dneva odprtih vrat Zdravstvenega doma Ormož izvedli predstavitev Programa Svit z namiznim modelom debelega črevesa. Prisotne smo seznanili s pomembnostjo sodelovanja v preventivnih programih Svit, ZORA, DORA. Obiskovalcem naše stojnice je bilo na voljo promocijsko gradivo z zgodbami naših ambasadork, zloženke Kako sodelujem v Programu Svit, Svit rešuje življenja ter ostalo promocijsko gradivo iz Centra za krepitev zdravja ZD Ormož.

Na dogodku so sodelovali Center za krepitev zdravja Ormož, Center za duševno zdravje odraslih in skupnostno obravnavo, Center za duševno zdravje otrok in mladostnikov v okviru ZD Ormož, Patronažna služba Ormož, gasilci, policija, različna društva in lokalna skupnost.

 

Kmetijsko obrtni sejem v Lenartu

V soboto, 28. 5. 2022, smo izvajali promocijske aktivnosti z namiznim modelom debelega črevesa na Kmetijsko-obrtnem sejmu v Lenartu. Stojnico smo si delili z zaposlenimi v Centru za krepitev zdravja ZD Lenart. Obiskovalcem naše stojnice je bilo na voljo promocijsko gradivo z zgodbami naših ambasadork, zloženke Kako sodelujem v Programu Svit, Svit rešuje življenja ter ostalo promocijsko gradivo iz Centra za krepitev zdravja ZD Lenart.

 

 

Prispevek pripravila: Lana Flisar, OE Maribor
Za dobro javno zdravje
Koronavirus

Spremljanje okužb s SARS-CoV-2 (covid-19)

Podrobno
Preprečevanje poškodb

Nasveti za varno in veselo noč čarovnic

Podrobno
Nalezljive bolezni

Tedensko spremljanje respiratornega sincicijskega virusa (RSV)

Podrobno