Območna enota Murska Sobota

Vabilo na strokovno srečanje in letni sestanek mreže, ki deluje na področju preventive zasvojenosti v Pomurski regiji

Območna enota Murska Sobota

Na Nacionalnem inštitutu za javno zdravje smo z namenom preprečevanja tveganih vedenj povezanih z uporabno novih psihoaktivnih snovi pred nekaj leti vzpostavili mrežo, ki zagotavlja hiter pretok informacij od nacionalnega koordinatorja sistema za zgodnje opozarjanje do lokalnih partnerjev in obratno.

Zadnje posodobljeno: 13.06.2022
Objavljeno: 13.06.2022

V naši regiji je ta mreža »prerasla okvirje« in deluje kot mreža deležnikov za preventivo različnih vrst zasvojenosti. Stkano mrežo želimo kontinuirano nadgrajevati in vzdrževati, ter čim bolj vključiti lokalno okolje v sodelovanje.

V ta namen bomo organizirali sestanek mreže in strokovno srečanje, ki bo potekalo v torek, 21. junija 2022, s pričetkom ob 9. uri preko spletnega orodja ZOOM.

Veselimo se srečanja z vami, saj lahko le s skupnimi močmi oblikujemo kakovostno in učinkovito mrežo sodelovanja, s katero bomo dosegli dobro ozaveščenost, informiranost ter posledično ustrezno odzivanje strokovnih služb. Na srečanje se prijavite na naslovu: https://anketa.nijz.si/a/128286

Povezavo na srečanje vam bomo posredovali dan pred srečanjem na vaš elektronski naslov.

Za morebitna vprašanja kontaktirajte regijsko koordinatorico: Jasmina Črnko Papić, jasmina.crnko-papic@nijz.si, 02/530 21 14.

Datoteke:

Za dobro javno zdravje
Koronavirus

Spremljanje okužb s SARS-CoV-2 (covid-19)

Podrobno
Preprečevanje poškodb

Nasveti za varno in veselo noč čarovnic

Podrobno
Nalezljive bolezni

Tedensko spremljanje respiratornega sincicijskega virusa (RSV)

Podrobno